Het bedrijf

Mijn naam is Martin van Abswoude. Medio 2007 ben ik van start gegaan met Schildersbedrijf Van Abswoude. Vóór die startdatum heb ik ruim 22 jaar ervaring opgedaan in het bedrijfsleven als allround-schilder.

 

Samen met mijn partner Joke van Abswoude, die zorg draagt voor de administratie, is het ons streven particulieren èn bedrijven zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van schilderwerk, beglazingen, advies en wandafwerking volgens de nieuwste trends.

 

Onze werkzaamheden omvatten de volgende disciplines:

  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Plaatsing van glas
  • Behangen
  • Afwerken van plafonds en wanden
  • Window Care Systems

(houtreparatie volgens totaalconcept voor duurzaam onderhoud)

 

Schildersbedrijf Van Abswoude is een klein en compact bedrijf. Zowel bij de opname als de uitvoering van de werkzaamheden doen wij ons best om het contact met u via één contactpersoon te laten verlopen. In drukkere tijden en bij grotere werken c.q. projecten wordt er gekwalificeerd personeel aangetrokken om u te allen tijde van dienst te kunnen zijn. De relatie met de klant proberen wij ook dan op een zo persoonlijk mogelijk niveau te onderhouden.

 

Wij streven naar grote klanttevredenheid: Door het geven van advies op maat, kan ik u laten zien dat schilderen méér is dan een likje verf!

 

Met vriendelijke groet,

Martin van Abswoude

 

Voor méér info over Window Care Systems, surf naar www.window-care.com

Start typing and press Enter to search